Prijslijst en bestelformulier

Alles wat u dient te weten alvorens te bestellen

Eerst en vooral bedankt voor uw interesse.
Het bestellen behoeft een woordje uitleg, niet dat het ingewikkeld is maar toch is het raadzaam deze introductie door te nemen.
Indeling van ons aanbod.
Op dit ogenblik bestaat ons aanbod uit 650 tijdschriften verspreid over 49 populaire titels. U kan de tijdschriften per titel bestellen of in globale pakketten. Alle nummers die deel uitmaken van deze 650 tijdschriften worden omschreven als pakket 1. Pakket 2 omvatten de nummers die voor 2023 gepland zijn; deze kan u nog niet bestellen.
In de afdeling ‘globale pakketten’ kan u alle 650 tijdschriften bestellen; ofwel bestelt u de tijdschriften per taalgroep. Ook de bijzondere tijdschriften zijn hier opgenomen.
Naast de globale pakketten kan u vanaf heden, de tijdschriften per titel aankopen. Sommige tijdschriften waarvan het aanbod eerder beperkt is worden aangeboden in combinatie met een andere titel.
Hoe bestelt u de tijdschriften?
Als u op de naam van het tijdschrift klikt komt u op een pagina terecht die u een overzicht van al de beschikbare nummers van dat bepaald tijdschrift biedt. Elke titel wordt gevolgd door twee cijfers. Het eerste cijfer duidt op het aantal nummers dat op dat ogenblik beschikbaar is. Het is dus het aantal dat u onmiddellijk zal ontvangen; het tweede cijfer duidt op het totaal aantal nummers dat voor deze sessie voorzien wordt en waar u, na aankoop, recht op hebt.  Het volledige gamma van deze sessie (650 stuks) zal zeer waarschijnlijk voor einde 2022 geleverd worden. Op dat ogenblik zijn alle 650  tijdschriften beschikbaar en heeft iedereen de hoeveelheden waar hij/zij voor betaalt heeft, ontvangen. Vanaf dan gaat er een nieuwe uitbreidingssessie van start. Deze nieuwe uitbreiding zal opnieuw 250 magazines omvatten (in ons overzicht omschreven als pakket 2, zodat uw assortiment uitgebreid wordt tot 900 nummers.
Vervolgens bestelt u door op de prijs van het door u gekozen artikel te klikken, het vervolg ligt voor de hand. U kan na het bestellen naar deze bestelpagina terugkomen om nog andere tijdschriften aan uw bestelling toe te voegen.
De manier waarop de tijdschriften geleverd worden.
Er zijn drie manieren waarop deze tijdschriften geleverd worden:
de tijdschriften die u bestelde worden op een gewone usb-stick verzameld. De usb-stick wordt u met de post  toegestuurd.
de tijdschriften worden op een duo usb-stick verzameld. Deze usb-stick heeft twee uitgangen: één die past op een gewone computer en een laptop, en een andere uitgang die past op een mini-laptop, een tablet en een smartphone. De bestelling wordt u via de post toegezonden.
de tijdschriften worden verzonden via datatransfer; u ontvangt een mail, met daarop een link. Klik op deze link en u  komt op een website terecht waar u uw bestelde tijdschriften kan downloaden. U hoeft niet te vrezen voor virussen. De website waar u uw ‘goederen’ zal downloaden is een toonaangevend bedrijf op gebied van datatransfer; namelijk ‘transfernow.net
Wat u moet weten over de korting.
De korting wordt automatisch in rekening gebracht. U bestelt bijvoorbeeld voor 30 euro aan tijdschriften, dan zal u, zonder wat dan ook te doen, maar 24 € betalen. Let niet op de bedragen tijdens de tussenstappen bij het afrekenen; soms wordt de korting al aangegeven vooraleer de minimum hoeveelheid bereikt werd. Het eindbedrag, wat u uiteindelijk hoort te betalen is correct.

Bij een bestelling van minimum 10 euro

Bij een bestelling van minimum 20 euro

Bij een bestelling van minimum 10 euro

-10%

Bij een bestelling van minimum 20 euro

-20%

-10%

-20%

Ik bestel via ...

Globale pakketten

retro tijdschriften

Globale pakketten

Ik bestel via ...

Nederlandstalige tijdschriften