Duitstalige tijdschriften

duitstalige tijdschriften

8 Duitstalige titels

politiek reclame gebeurtenissen sport oorlog roddels

31 nummers 2.400 pagina's aan lectuur nu beschikbaar

afkomstige uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk

klik op de cover voor een overzicht van alle nummers die nu verkrijgbaar zijn

blijvende uitbreiding van het gamma in 2023

In bovenstaand assortiment zijn er veel, Duitstalige tijdschriften die handelen over mens en maatschappij. In deze categorie komen de onderwerpen sterren en gewone mensen, schoonheid, eten, mode, gebeurtenissen, sport, geschiedenis en nog veel meer aan bod.  
Ontdek het nu: Oude losse nummers in pdf van talloze historische Duitstalige tijdschriften. Ze worden gedigitaliseerd aan 500 dpi en uitgebracht zoals ze ooit voor het eerst in de krantenwinkel of kiosk te koop lagen. Deze oude vintage tijdschriften vertegenwoordigen een belangrijke periode uit de Duitse geschiedenis. Je krijgt via de artikels een beeld van hoe er op dat ogenblik naar de maatschappij gekeken werd. Op deze pagina zal je geen volledige databank van Duitstalige tijdschriften vinden maar niettemin een representatieve, naar hoeveelheid en titels, collectie die je toelaat om je onder te dompelen in het verleden. 
Je vindt er ook geschiedkundige informatie in terug via artikels over kleine voorvallen die door de mazen van het historische net gevallen zijn al hebben zij hun belang.  Vooral binnen het kader van de totstandkoming van de Europese gemeenschap, en de politici die zich daarvoor inzetten op kleine en grote schaal zijn interessant. Je leest er een lang artikel over wat Berlijn betekent in 1959, dat betekent nog voor de Berlijnse muur gebouwd werd of een hele reportage over de dood en de begrafenis van Plasterk.