Contacteer ons

Contacteer ons gerust als bepaalde zaken niet duidelijk zijn. Wij laten u zo snel mogelijk iets weten. Als u kritiek hebt, positief of negatief, mag u die hier ook kwijt.
Verneem ook, onderaan deze pagina, wie wij zijn en waarom deze foto hier gebruikt wordt.
contact benzine tanken vintage
Openingsuren

Maandag – vrijdag
09:00 – 16:00

Ons adres

Maalbeekstraat 26
1700  Dilbeek
België

Contact Info

+ 32 497 430 091
jan.biebaut@losha.org

Om contact met ons te nemen geef je hieronder jouw gegevens op en stel je je vraag.

Wij beantwoorden jouw mail, op elke werkdag, binnen de 24 uur

Waarom deze foto?
Wel, al word je in een tankstation tegenwoordig meestal niet meer bediend, dit beeld is voor elkeen zeer vertrouwd. Maar vergis je niet, binnen zeer afzienbare tijd zal dit tafereel van het straatbeeld en van jouw netvlies ‘duurzaam’ verdwijnen. Zeer zeker een goede zaak, en slechts een stofje in de geschiedenis van de mens.  En toch … hoe belangrijk vind je het dat de kinderen van jouw kinderen kunnen vragen ‘Mama, wat doet die meneer?’  Hoeveel dingen ‘zijn’ niet meer, maar ‘waren’ vroeger, heel gewoon en dagelijks en zijn verdwenen in de vergetelheid.

Wie zijn wij?
Noem ons nostalgici zo je wil; wij zijn een groep mensen, ieder met een journalistieke achtergrond, die geboeid zijn door het verleden en deze fascinatie met jou willen delen. Dat doen wij via de sociale media van toen …, tijdschriften.
Samen bezitten wij ettelijke duizenden magazines, sommige ervan zijn unieke stukken met een zekere historische waarde; andere zijn couranter maar waarvan de inhoud leest als een wonderlijke toekomstroman.
Deze pareltjes uit het verleden worden door ons zorgvuldig gedigitaliseerd en jou via deze website aangeboden.
   Op die manier dragen wij ons steentje bij tot het antwoord … “Maar schatje, die mijnheer doet benzine in de auto, want vroeger reden de auto’s niet op elektriciteit maar op benzine!”